Diablo III Reaper of Souls (PC)

6 000 Ft

Kategória: Szoftver
Platform: PC
Kiadó: Blizzard
Megjelenés: 2014-03-25

1 készleten

Kategóriák: , Címkék: ,

Diablo III Reaper of Souls (PC)

Kategória: Szoftver
Platform: PC
Kiadó: Blizzard
Megjelenés: 2014-03-25

A Halált senki sem állíthatja meg

A Fekete Lélekkőbe (Black Soulstone) zárt Legfőbb Gonosz (Prime Evil) tajtékzik a dühtől, és egész lénye bosszúért és szabadságért kiált. Mielőtt a varázstárgyat örökre el lehetne zárni, Malthael – a Halál Angyala – egy új, felettébb halálos szándékkal eltelve ölt alakot a halandók világában. Célja, hogy ellopja a Fekete Lélekkövet, és annak pokoli erejét az uralma alá hajtsa. A mindenség végnapjai ezzel megkezdődnek…

A JÁTÉK JELLEMZŐI:

• Indíts rohamot Keresztes lovagként – Az áthatolhatatlan páncél, a csillogó fegyverek és a rendkívül hatalmas sebzés jelentik a Keresztes lovag (the Crusader) erejét, aki a halandók világának megtörhetetlen új hőse.
• Vesd bele magad az V. fejezet kihívásaiba – Westmarch szerteágazó utcáitól a Pandemonium-erőd ősi falaig halálos, új ellenfelek egész seregével küzdhetsz meg a Diablo III történetének vadonatúj, V. fejezetében.
• Ismerd meg az erő és a hatalom új magaslatait – Fejleszd választott hősödet a kiválóság további szintjeire, miközben nyers, démonpusztító képességek vakmerő, új erőit sajátítod el utad során.
• Hódíts meg új játékmódokat – Az új Kaland mód (Adventure Mode) a Menedék (Sanctuary) minden részét elérhetővé teszi, így bármelyik útpontra eljuthatsz az összes fejezetben. Emellett bemutatkozik két új játékfunkció, a Jutalmak (Bounties) és a Nefilim-hasadékok (Nephalem Rifts), amelyek korlátlan újrajátszási lehetőségeket biztosítanak.
• Fedezz fel hatalmas, új kincseket – Az újratervezett zsákmánygyűjtési rendszer tovább fokozza a Diablo III játékélményét a célzott, „okos zsákmányokkal” (smart drops), az új és továbbfejlesztett Legendás tárgyakkal, valamint Myriam (the Mystic) tárgyvarázslataival.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Diablo III Reaper of Souls (PC)” értékelése elsőként